Witlof-venkelsoep met gember

Witlof-venkelsoep met gember

Witlof-venkelsoep met gember, lekker als voorgerecht, maar ook als lunch! Suikervrij, glutenvrij en koemelkvrij.

  1. 2 stronken witlof en 1 venkelknol koken in 1 liter bouillon.
  2. Een stukje verse gember toevoegen en een handje geraspte geitenkaas.
  3. Pureren en klaar is je soep!
Bereidingstijd (min.)
10
Ingredienten
5
Moeilijkheid
makkelijk
Aantal personen
4 personen
Menugang
3. voorgerecht
Recept van
Geplaatst
1 stuks
Gember
2 stuks
Witlof
1 hele
venkelknol
1 liter
groentebouillon
1 handvol
geitenkaas (geraspt)

2 reacties

  1. Wendelen Mieke schreef op februari 22, 2024 Beantwoorden

    Kan ik andere gerapte kaar toevoegen ipv geitenkaas?

    1. Linda Heijnen schreef op februari 22, 2024 Beantwoorden

      Ja hoor dat kan zeker! Lekker naar eigen smaak variëren 😀

Geef een reactie

Note: Goed en Puur behoudt zich het recht voor ongepaste teksten te verwijderen zonder kennisgeving of uitleg.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*