Diensten

Mijn drijfveren

Goed en PuurHet coachen en inspireren van mensen op het gebied van vitaliteit en leefstijl is mijn passie! Met een pure en oprechte aanpak maak ik hen bewust van hun eigen vitaliteit en leefstijl en geef ik hen handvatten om zichzelf te ontwikkelen én te groeien naar meer vitaliteit, gezondheid en (werk)geluk. Dat doe ik in de vorm van 1-op-1 coaching en workshops, zowel online als offline. Ik vind het prachtig om te zien dat mensen daardoor in beweging komen en door (soms kleine) veranderingen in hun gewoonten lekkerder in hun vel komen te zitten.

Dat is waar ik ‘s ochtends voor op sta!


Diensten

Individuele coaching

  • Voedingscoaching
  • Leefstijlcoaching
  • Vitaliteitscoaching
  • Supermarktsafari

Workshops

  • Workshops op het gebied van voeding, leefstijl en vitaliteit.

Voor particulieren én bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij mij terecht voor coachingstrajecten en workshops. In overleg wordt bepaald welke vorm van coaching of wat voor workshop het beste aansluit bij de vraag.

Contact

Wil je weten wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op:

Achtergrond

Als zelfstandig ondernemer en oprichter van Goed en Puur heb ik ervaring in het geven van workshops voor zowel particulieren als bedrijven. Ook heb ik ervaring in vitaliteits- en leefstijlcoaching van particulieren en medewerkers van bedrijven. Mijn ervaring in vitaliteitsmanagement, (loopbaan) coaching, HR, werving & selectie en management zet ik daarbij in. Tevens ben ik gecertificeerd Vitaloog® en ervaringsdeskundige op het gebied van gezonde leefstijl. Als Vitaloog® sta ik tevens ingeschreven in het kwaliteitsregister van het Nederlands Genootschap van Vitalogen.

Meer informatie over mijn achtergrond is te vinden op de pagina ‘over Goed en Puur‘ en op LinkedIn.

kwaliteitsregister NGVV  nederlands-genootschap-van-vitalogen