Homemade tzatziki

Homemade tzatziki

Homemade tzatziki. Lekker bij vlees of aardappels, maar ook als dipsaus voor rauwkost. Glutenvrij en suikervrij.

  1. Pers een half knoflookteentje uit in 200 gr volle geitenyoghurt of volle griekse yoghurt.
  2. Rasp een kwart komkommer en voeg toe aan de yoghurt.
  3. Voeg een snufje zwarte peper en extra vergine olijfolie toe.
  4. Alles door elkaar roeren en klaar is de tzatziki!
Bereidingstijd (min.)
5
Ingredienten
5
Moeilijkheid
makkelijk
Aantal personen
2 personen
Menugang
5. bijgerecht
Recept van
Geplaatst
200 gr
Geitenyoghurt
1 teentje
knoflook
1 stuks
Komkommer
1 snufje
peper
2 el
Olijfolie (extra vierge)

Nog geen reacties, plaats als eerste een reactie!

Geef een reactie

Note: Goed en Puur behoudt zich het recht voor ongepaste teksten te verwijderen zonder kennisgeving of uitleg.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*