
Homemade tzatziki. Lekker bij vlees of aardappels, maar ook als dipsaus voor rauwkost. Glutenvrij en suikervrij.
- Pers een half knoflookteentje uit in 200 gr volle geitenyoghurt of volle griekse yoghurt.
- Rasp een kwart komkommer en voeg toe aan de yoghurt.
- Voeg een snufje zwarte peper en extra vergine olijfolie toe.
- Alles door elkaar roeren en klaar is de tzatziki!
- Bereidingstijd (min.)
- 5
- Ingredienten
- 5
- Moeilijkheid
- makkelijk
- Aantal personen
- 2 personen
- Menugang
- 5. bijgerecht
- Recept van
- Geplaatst
- 28 augustus 2016
- 200 gr
- Geitenyoghurt
- 1 teentje
- knoflook
- 1 stuks
- Komkommer
- 1 snufje
- peper
- 2 el
- Olijfolie (extra vierge)
Nog geen reacties, plaats als eerste een reactie!