Samenwerken

Overweeg je om samen te werken met Goed en Puur? Er zijn diverse mogelijkheden:

Workshops en individuele coaching

Het allerliefst verzorg ik workshops en individuele coaching op het gebied van leefstijl en vitaliteit. Mijn passie is om mensen te inspireren en bewegen tot een gezonde en vitale leefstijl. Dit doe ik uiteraard vanuit mijn eigen onderneming Goed en Puur, maar ik werk hierin ook graag samen. Je kunt hierover altijd vrijblijvend contact opnemen met mij.

Product- en hotspotreviews
Met plezier beoordeel ik (nieuwe) producten, diensten en hotspots op het gebied van healthy food en lifestyle. Mijn reviews zijn altijd eerlijk en in goed overleg kan ik mijn review op de website en/of social media kanalen van Goed en Puur plaatsen.

Winacties
Onze Goed en Puur leden beloon ik graag met een mooi cadeau. Heb je een idee voor een winactie passend bij Goed en Puur? Dan werk ik graag met je samen.

Ledenkorting
Onze Goed en Puur leden bied ik graag korting op gezonde producten en diensten. Wil jij jouw product of dienst extra onder de aandacht brengen, denk dan eens aan een kortingsactie.

Verkoop gezonde producten en diensten
Zoek je een extra verkoopkanaal voor jouw gezonde producten en/of diensten? Dat kan via de (nog op te zetten) webshop van Goed en Puur.

Adverteren
Adverteren op Goed en Puur? Er zijn diverse mogelijkheden bespreekbaar.

Gastblogger worden?
Hou je van schrijven en van gezond eten en leven? Dan nodig ik je graag uit om gastblogger te worden.

Contact
Heb je interesse in samenwerking? Mail me dan op info@goedenpuur.nl.

Met gezonde groet,

Linda Heijnen