Vitaliteitstraject ‘Leven vanuit Jezelf’

Zou je je vitaler willen voelen, maar weet je niet hoe?

Merk je dat je maar niet toekomt aan de dingen die je graag zou willen doen? Dat je eigenlijk meer qualitytime met bijvoorbeeld je kinderen of partner wilt doorbrengen? Of dat je je moe voelt en weinig energie hebt? Je voelt je gejaagd en verlangt naar bijvoorbeeld meer me-time.

Zou je liever volop genieten van het leven? Eindelijk doen wat jij écht leuk vindt? Jouw talenten krachtig tot uiting laten komen? Meer balans en eenvoud in je leven creëren? Zodat je meer vitaliteit en innerlijke rust ervaart?

De oplossing: leer leven vanuit jezelf!

Maar hoe doe je dat? De uitvoering hiervan is nog niet zo simpel, want het vraagt om een aantal dingen:

 1. Duurzame gedragsverandering. Ofwel het aanleren van nieuwe gewoontes en routines. En daar zijn de juiste kennis, motivatie, vaardigheden, doorzettingsvermogen én tijd voor nodig.
 2. Keuzes maken. Je zult lef moeten tonen om keuzes te maken die goed voor jou zijn. Dat roept mogelijk weerstand bij je op, want tja, je bent misschien wel gewend om rekening te houden met anderen, de normen van de maatschappij of met de mening van anderen.
 3. Zelfliefde. Het is belangrijk dat je leert jezelf volledig te omarmen en te voelen dat je precies goed bent zoals je bent. Maar ja, ook dat is niet altijd even makkelijk, want die stemmetjes die zeggen ‘ben ik het wel waard’ of ‘ben ik goed genoeg’ vallen je soms lastig, wat je weerhoudt om de keuzes te maken die goed zijn voor jóu.
 4. Zelfkennis. Jezelf beter leren kennen, weten hoe jouw energie werkt en waar jouw behoeftes en verlangens liggen, helpt om nieuwe gewoontes aan te leren die passen bij jouw unieke zelf. Maar hoe kom je daar nu achter?

Ik help jou daarbij!

In het traject komen bovenstaande elementen aan bod. Ik ben jouw coach, spiegel en klankbord. Op een pure en oprechte manier maak ik jou bewust van jouw huidige gedrag en gewoontes en ontdek je wat je nodig hebt. Ik vertel je niet wat je moet doen, want de antwoorden zitten al in jou. Tijdens het traject help ik jou je eigen antwoorden ontdekken. Dat zet bij jou verandering in gang, een blijvende verandering die van binnenuit komt en helemaal bij jou past.

Werken met mij

Je zult jezelf misschien afvragen: ‘kan ik dat niet gewoon zelf?’ Uiteraard kun je zelf aan de slag om vitaler te gaan leven vanuit jezelf. Zeker als je verlangen groot is. Echter wat er vaak gebeurt is dat je enthousiast aan de slag gaat, waarna het na een periode wegzakt en je vervalt in je oude gedrag en gewoontes. Je voelt je dan wellicht gefrustreerd, want je wilde het nu echt anders gaan doen en het is niet gelukt.

Het voordeel van werken met mij is:

 • Ik ben 6 maanden lang jouw stok achter de deur.
 • Ik leer jou de factoren van succesvolle blijvende gedragsverandering.
 • Ik ben jouw spiegel en stel prikkelende vragen die jou aanzetten tot bewustwording en gemotiveerde actie.
 • Als Vitaloog deel ik met jou mijn kennis over vitaliteit.
 • Vanuit Human Design help ik jou jezelf beter kennen en omarmen door middel van jouw eigen blauwdruk, waardoor je vanuit jouw unieke zelf de juiste vitale gewoontes kunt creëren.
 • En als het even tegen zit, ben ik jouw klankbord en motivator.
 • Bij mij mag je 100% jezelf zijn. Alles mag er zijn, want je bent precies goed zoals je bent.
 • Door jouw commitment te geven aan een traject van 6 maanden, bereik je duurzamer resultaat.

ZELF Kompas

Ik  combineer Vitalogie met Human Design. Dat heb ik visueel gemaakt in het ZELF Kompas; een praktisch model waarmee ik jou leer werken, zodat je ook na het traject een praktische tool in handen hebt om vitaal te blijven leven vanuit jezelf. In het hart van het Kompas staat het ZELF centraal. Vanuit Human Design ontdek jij jouw unieke blauwdruk. Je ontdekt hoe jij optimaal door het leven kunt navigeren, zodat jij vanuit jouw authentieke ZELF vitale keuzes gaat maken en blijvende gedragsverandering in gang kunt zetten. De vitaliteitspijlers uit het ZELF Kompas gaan over fysiek, mentaal, sociaal en spiritueel welzijn. Deze aspecten staan in verbinding met elkaar en hebben invloed op elkaar. Als je positieve verandering aanbrengt binnen één pijler, zullen een of meerdere andere pijlers daar ook van profiteren.

Samen onderzoeken we alle pijlers en ontdek jij op welk vlak jij concrete acties wilt inzetten. Hierbij gaan we altijd uit van jouw unieke zelf, zodat je nieuwe gewoontes kunt integreren die echt bij jóu passen. Want ik geloof in ‘one size fits one’, iedereen heeft zijn eigen manier om vitaal en gelukkig door het leven te gaan. Ik help jou ontdekken wat jóuw manier is om vitaal te leven vanuit jezelf, zodat jij je niet langer geleefd voelt en meer innerlijke rust, balans, energie en (werk)geluk gaat ervaren.

Na het traject:

 • leef je veel meer vanuit jezelf
 • voel je je minder geleefd
 • ervaar je meer vitaliteit en innerlijke rust
 • heb je jezelf leren omarmen
 • weet je hoe jouw energie werkt
 • maak je keuzes die bij jou passen
 • geef je selfcare prioriteit
 • heb je nieuwe vitale gewoontes geïntegreerd in jouw leven
 • heb je de tools in handen om te blíjven leven vanuit jezelf

Investering

Voor € 1.447,- (excl. btw) geef je jezelf een onbetaalbaar cadeau!

De prijs is inclusief 8 individuele sessies, waarbij je me tussentijds kunt mailen. Ook de voorbereiding, uitwerking van jouw Human Design chart en alle verstrekte materialen zijn inbegrepen. Extra sessies en de eventuele inzet van aanvullende tools zoals een TMA Talentenanalyse zijn niet inbegrepen.

Vergoeding door werkgever

Werk je in loondienst? Informeer dan bij je werkgever naar de mogelijkheden om het traject door je werkgever te laten vergoeden. Investeren in jezelf, jezelf ontwikkelen en goed voor jezelf zorgen is namelijk ook in het belang van je werkgever. Een gemotiveerde, energieke en gelukkige medewerker is productiever en creatiever en daarmee een cadeau voor iedere organisatie.

Kun je niet wachten om te starten?

Boek hier jouw traject.

Liever eerst ervaren of we een klik hebben?

Boek een gratis energiesessie.