Aanbod

Van ‘je geleefd voelen’ naar ‘Leven vanuit Jezelf’

Zowel particulieren, ZZP’ers als organisaties kunnen bij mij terecht. Centraal in mijn werk staat het transformeren van ‘je geleefd voelen’ naar ‘Leven vanuit Jezelf’. Ik geloof in ‘one size fits one’, want ieder mens is uniek en mag een eigen manier vinden om een vitaal en gelukkig leven te leiden. Ik help jou je eigen manier ontdekken om te gaan leven vanuit jezelf, zodat je je niet langer geleefd voelt en meer vitaliteit en innerlijke rust gaat ervaren. Ik werk vanuit een holistische visie en combineer Vitalogie met Human Design.

Met een pure en oprechte aanpak maak ik je bewust van jouw vitaliteit, jouw krachten en valkuilen. Ik geef je handvatten om jezelf te ontwikkelen en nieuwe voor jou passende gewoontes te integreren in je leven. Dat doe ik in de vorm van 1-op-1 coaching, groepstrajecten en workshops, zowel online als offline. Ik vertel je niet wat je moet doen, want de antwoorden zitten al in jou. Ik help jou je eigen antwoorden ontdekken. Dat zet bij jou een verandering in gang die van binnenuit komt en helemaal bij jou past. Ik vind het prachtig om te zien als jij in beweging komt en lekkerder in je vel komt te zitten.

Aanbod

Mijn aanbod is gericht op zowel individuen als groepen. Hieronder vind je een overzicht. Het aanbod is ook te vinden in de webshop.

Voor individuen

Voor groepen

 • Workshops (ook online). Op verzoek is elke workshop op maat te maken. Voorbeelden van workshops:
  • Teamworkshop vitaliteit
  • Team in beweging
  • Gezond (w)eten
  • Gezonde leefstijl
  • Slaap je fit
  • Rust in je hoofd
  • Vitaal ondernemen

Contact

Wil je weten wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met mij op of boek een proefsessie.

Achtergrond

Als zelfstandig ondernemer en oprichter van Goed en Puur heb ik ervaring in enerzijds (vitaliteits-, leefstijl- en loopbaan)coaching van particulieren en medewerkers en anderzijds in het geven van workshops voor zowel particulieren als bedrijven. Mijn ervaring in vitaliteitsmanagement, coaching, HR, werving & selectie en management zet ik daarbij in. Tevens ben ik gecertificeerd Vitaloog®, gecertificeerd TMA-professional en ervaringsdeskundige op het gebied van gezonde leefstijl. Als Vitaloog® sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister van het Nederlands Genootschap van Vitalogen.

Meer informatie over mij is te vinden op de pagina ‘Over mij‘, LinkedIn en Instagram.

kwaliteitsregister NGVV  nederlands-genootschap-van-vitalogen