Over Goed en Puur

 

Mijn naam is Linda Peels en ik woon in Eindhoven met mijn man en onze dochter. In het dagelijks leven werk ik als Vitaliteitsmanager in het bedrijf van mijn man op het bruisende bedrijventerrein Strijp-S in Eindhoven. Daarnaast ben ik opgeleid tot vitaloog en eigenaar van Goed en Puur. Als gezin eten en leven wij graag gezond. Dat doen we door zoveel mogelijk onbewerkt en vers te eten, waarbij ik de 80-20 regel hanteer. Dus 80% gezond eten en 20% lekker ‘zondigen’.

Waarom heb ik Goed en Puur opgericht?

De afgelopen jaren heb ik ervaren wat onbewerkt en vers eten voor je kan doen. Ik kwam erachter dat het eten van veel (geraffineerde) suiker mij geen goed deed. Bij mij uitte zich dat met name in veel last van prikkelbare darmen, eczeem en vermoeidheid. Aangezien suiker bijna overal in verwerkt is, van vleesbeleg tot mayonaise aan toe, ben ik zoveel mogelijk onbewerkt en vers gaan eten. Dan wist ik zeker dat er geen suiker in mijn eten zat. Na een tijd alle suikers weg te laten en onbewerkt voedsel te eten had ik veel minder last van mijn darmen, was de eczeem zo goed als verdwenen en voelde ik me energieker en positiever. En als bonus was ik nog een paar kilootjes kwijt:)

In gesprekken merk ik dat veel mensen niet weten dat er zoveel suiker overal in verwerkt zit en wat het met je doet. Gelukkig wordt daar wel steeds meer bekendheid aan gegeven en zijn mensen bewuster aan het worden. Maar ja, wat ga je dan eten? Het is een hele omslag in hoe je eet en kookt. En vaak blijf je dan in een paar bekende recepten ‘hangen’. Ik weet zeker dat er meer mensen zijn die graag gezonder willen eten en leven. Daarom heb ik Goed en Puur opgericht, om jou te kunnen inspireren!

Wat vind je op Goed en Puur?

Alle recepten op Goed en Puur zijn in ieder geval vrij van geraffineerde suikers. Recepten met gezonde suikervervangers kom je wel tegen. Ben je allergisch? Zoek dan bijvoorbeeld op glutenvrije of koemelkvrije recepten. Ben je vegetariër? Ook daar kun je op zoeken. Kortom, je vindt hier recepten voor iedere gezonde levensstijl!

Verdere inspiratie voor een goed en puur leven vind je bij de blog en hotspots. Het doel van de blog is jou te voorzien van onder meer nieuws, tips en kennis over een goed en puur leven. Met de hotspots reik ik je adressen aan waar je ook buiten de deur gezond en puur kunt blijven eten en leven.

Heb je behoefte aan persoonlijke coaching? Of wil je je laten inspireren tijdens een workshop? Dat kan ook! Kijk voor meer informatie op de pagina dienstverlening en stuur me gerust een vrijblijvende mail op onderstaand emailadres.

Ik wens je veel inspiratie, gezondheid en vitaliteit!

Met gezonde groet,

Linda Peels
linda@goedenpuur.nl

Afbeeldingsresultaat voor linkedin banner

Goed en Puur