Referenties

WAT ANDEREN ZEGGEN

“Net gestart als eigen ondernemer voelde ik dat ik hulp nodig had. Niet voor de groei van mijn onderneming, maar vooral voor de groei van mij als persoon. En toen kwam Linda op mijn pad. De sessies met Linda waren prettig en voelde veilig en vertrouwd. Ze neemt alle tijd voor je en levert maatwerk. Ik heb heel veel inzichten over mezelf gekregen, waar we mee aan de slag zijn gegaan. De combinatie hierbij met haar Human Design kennis was top. Ik sta een stuk steviger in mijn schoenen en voel me veel vitaler.”
~ Angela~
“Het coachtraject met Linda heb ik als heel prettig ervaren. Linda is een heel fijne dame als coach en als persoon. Ze luistert goed naar de vraagstukken en gedurende het traject verliest ze deze niet uit het oog. Ook heeft ze handvaten gegeven waarmee ik verder kon en waar ik nog altijd veel aan heb. Haar coachtraject is voor mij zeer waardevol en daar ben ik zeer dankbaar voor. Lieve Linda, heel erg bedankt! Je hebt mij ontzettend goed op weg geholpen naar een fijne balans en hoe ik deze telkens weer kan hervatten mocht ik weer eens even wankelen. Ik voel me veel fitter, zekerder en meer mezelf en dat is mede dankzij Human Design en jouw aanpak van coaching. Dankjewel voor het fijne traject en het gevoel van veiligheid dat je mij hebt gegeven gedurende het traject.”
~ Laura ~

 

“Grote dankbaarheid voor Linda. Haar coaching heeft mijn vuur weer laten branden en ervoor gezorgd dat ik weer zicht heb op wat ik wil ín en ván het leven. Ik ben erg blij met haar coaching. Het heeft mij een stuk dichter bij mezelf gebracht.”
~ Anoniem ~
“Ik heb een aantal coaching gesprekken gehad, waar met name het stukje Human Design in naar voren kwam. Het heeft mij veel inzicht gegeven in mijzelf en hoe ik het beste mijn eigen blauwdruk in kan zetten. De gesprekken met Linda waren erg prettig. Linda geeft je ook de ruimte om na te denken en je eigen keuzes te maken. Ze stelt goede vragen en spiegelt waar dat nodig is. Als je op zoek bent naar jouw eigen blauwdruk en hoe je de beste versie van jezelf kunt worden, dan kan ik je zeker aanraden om met Linda in gesprek te gaan.”
~ Marjolein ~
“Het samenwerken met Linda heb ik ervaren als een cadeau. Zij weet de vinger op de juiste plek te leggen, en soms kan dat even zeer doen. Zij is een echte professional die haar vak uitvoert met volle overtuiging en passie. Ze heeft mij inzicht gegeven in mijn talenten en motivaties op een manier die bij mij past!”
~ Inge ~

 

“Gisteren een eerste sessie Human Design gehad bij Linda. Wauw wat was dat inspirerend! Linda combineert Vitalogie met Human Design en na deze sessie ben ik enorm enthousiast! De kern van Human Design is dat je jouw blauwdruk ontdekt en deze wijsheid en energie kunt inzetten in je dagelijks leven. Deze eerste sessie gaf mij veel inzichten over mijzelf, welke manier van leven goed bij mij past en wat mijn valkuilen zijn. Leuk ook om te ervaren hoe ik mezelf heb ontwikkeld door de jaren heen en steeds meer leef vanuit mijn blauwdruk. En dat geeft een enorme boost aan mijn vitaliteit! Ik kijk alweer uit naar de volgende sessie. Een aanrader als jij ook graag bezig bent met leven vanuit jezelf, vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling en selfcare.”
~ Danielle ~
“Linda heeft mij fantastisch begeleid! Naast helpen met richting geven aan de vragen wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik, middels een TMA analyse, heeft ze ook oog voor de balans. Ze stelt goede vragen, die me de juiste weg voor mij hebben laten zien en is bovenal een ontzettend prettig mens! Je voelt dat ze veel ervaring heeft en oprecht interesse heeft. Als je een fijne coach zoekt voor vraagstukken over werk, balans werk/privé en hoe je zelf de regie kan nemen voor een energiek bestaan, is Linda een aanrader!”
~ Patty ~

 

“Linda is een persoonlijke coach die echt maatwerk levert doordat ze de tijd neemt je te leren kennen. Haar expertise over vitaliteit en Human Design combineert ze mooi en zet zij heel praktisch in, naar gelang jouw eigen behoefte. Het traject met Linda heeft mij veel inzichten gegeven met name gericht op mijn toekomst en de stappen die ik hierin kan zetten, hoe ik dat het beste kan doen en waarom.”
~ Anoniem ~
“Linda is een heel klantgericht, warm, integer en gedreven professional met passie voor haar vak. Ze combineert haar vakinhoudelijke kennis, kunde en competenties met haar inlevingsvermogen, waardoor ze heel goed kan aansluiten op de wensen/behoeften van een individu/organisatie. Ik zou Linda bij iedere individu/organisatie van harte aanbevelen! Ze levert 100% kwaliteit!”
~ Patricia ~
“Ik heb de Human Design sessie bij Linda als bijzonder ervaren. Linda deelt met veel enthousiasme en kennis over dit onderwerp. En zij stelt de juiste vragen. Tijdens deze sessie vallen stukjes op zijn plek en ben ik me o.a. bewust geworden van hoe je beslissingen neemt.”
~ Maaike ~
“Een zinvolle, inspirerende workshop, gegeven door iemand die weet waar ze het over heeft en dat op een prettige manier uitdraagt. Dank je, Linda!”
~ Marjo ~
“Je wordt meegenomen op een reisje door vitaliteitsland en dat doet Linda als reisleidster heel bevlogen en je voelt haar passie. De opdrachten, de voorbeelden en uitwisseling maken het heel actief en tastbaar. Ik heb wat acties op het gebied van rust en ademhaling en daarnaast ook beweging icm voeding. Fijn om dit uit de workshop te hebben gehaald en te voelen dat ik er meer mee wil doen. Thanks!”
~ Marieke ~