Even voorstellen!

goed en puur

Wat leuk dat je mijn website bezoekt en welkom bij Goed en Puur!

Goed en Puur: even voorstellen

Mijn naam is Linda Peels en ik woon in Eindhoven met mijn man en ons dochtertje. In het dagelijks leven werk ik als HR Business Partner in het bedrijf van mijn man op het bruisende bedrijventerrein StrijpS in Eindhoven. Daarnaast ben ik thuis met onze kleine meid en werk ik aan Goed en Puur. Als gezin eten en leven wij graag gezond. Dat doen we door zoveel mogelijk onbewerkt en suikervrij te eten, waarbij ik de 80-20 regel hanteer. Dus 80% gezond eten en 20% lekker ‘zondigen’. Ontspanning en beweging vind ik niet alleen in yoga en pilates, maar ook door bijvoorbeeld lekker naar buiten te gaan of naar de sauna.

Waarom Goed en Puur?

De afgelopen jaren heb ik ervaren wat gezond en puur eten voor je kan doen. Ik kwam erachter dat het eten van veel (geraffineerde) suiker mij geen goed deed. Bij mij uitte zich dat met name in veel last van prikkelbare darmen, eczeem en vermoeidheid. Aangezien suiker bijna overal in verwerkt is, van vleesbeleg tot mayonaise aan toe, ben ik zoveel mogelijk onbewerkt en vers gaan eten. Dan wist ik zeker dat er geen suiker in mijn eten zat. Na een tijd alle suikers weg te laten had ik nauwelijks last meer van mijn darmen, was de eczeem zo goed als verdwenen en voelde ik me energieker en positiever. En als bonus was ik nog een paar kilootjes kwijt!

In gesprekken met mensen merk ik dat veel mensen niet weten dat er zoveel suiker overal in verwerkt zit en wat het met je doet. Gelukkig wordt daar wel steeds meer bekendheid aan gegeven en zijn mensen bewuster aan het worden. Maar ja, wat ga je dan eten? Het is een hele omslag in hoe je eet en kookt. En vaak blijf je dan in een paar bekende recepten ‘hangen’. Ik weet zeker dat er meer mensen zijn die graag gezonder willen eten en leven. Daarom heb ik Goed en Puur opgericht. Ik wil namelijk niet alleen jou inspireren, maar wil ook door jou geïnspireerd worden!

Wat vind je op Goed en Puur?

Alle recepten op Goed en Puur zijn in ieder geval vrij van geraffineerde suikers. Recepten met gezonde suikervervangers kom je wel tegen. Ben je allergisch? Zoek dan bijvoorbeeld op glutenvrije of koemelkvrije recepten. Ben je vegetariër? Ook daar kun je op zoeken. Kortom, je vindt hier recepten voor iedere gezonde levensstijl! Zodra je een account hebt aangemaakt kun je jouw eigen favoriete recepten verzamelen en kun je jouw eigen recepten plaatsen. Uiteraard zal ik alle recepten reviewen, voordat ze definitief op de website geplaatst worden. Daarmee waarborg ik dat alle recepten daadwerkelijk gezond zijn en vrij van geraffineerde suikers.

Verdere inspiratie voor een goed en puur leven vind je bij de blog en hotspots. Het doel van de blog is jullie te voorzien van onder meer nieuws, tips en kennis over een goed en puur leven. Met de hotspots reik ik jullie adressen aan waar je ook buiten de deur gezond kunt blijven eten.

Ik heet je nogmaals van harte welkom bij Goed en Puur en nodig je graag uit jouw recepten en ideeën te delen. Zo maken we samen onze levensstijl gezonder!

Heb je tips, ideeën, feedback? Laat het me weten via onderstaand mailadres.

Met gezonde groet,

Linda Peels
info@goedenpuur.nl

Linda Peels van Goed en Puur

 

LET OP: ga bij lichamelijke klachten altijd naar een arts!
Ik ben geen arts of voedingsdeskundige, maar wel ervaringsdeskundige. Bovendien heb ik de afgelopen jaren veel over voeding geleerd en gelezen. Ik ben ervan overtuigd geraakt dat suikervrij en onbewerkt eten gezonder is. Daarom bied ik met Goed en Puur een platform om anderen te inspireren (meer) onbewerkt en suikervrij te gaan eten.

Categorie: Persoonlijk

9 reacties

 1. Patricia Vugts schreef op augustus 31, 2016 Beantwoorden

  Lieve Linda,

  Wat heb je een prachtige website gebouwd! Uniek, verfrissend en helemaal zoals jij zelf ook bent: Goed en Puur!
  Heel mooi om te lezen dat je anderen graag wil inspireren door deze website! Mij heb je in ieder geval al geïnspireerd! Ik kook regelmatig jouw receptjes en ik zal me aanmelden om zelf ook af en toe een recept te delen.
  Keep on your good work en als ik je ooit ergens bij kan helpen, dan help ik je HEEL graag!

  Liefs Patricia Vugts

 2. Linda Heijnen schreef op september 1, 2016 Beantwoorden

  Dankjewel Patricia voor je lieve bericht! Heel leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent en dat ik jou al heb kunnen inspireren:) X Linda

 3. Marieke Schoenmakers schreef op september 7, 2016 Beantwoorden

  Hee Linda! Wat leuk zeg! Heel interessant! En ik denk dat ik hier regelmatig zal snuffelen (en posten)! Veel succes!
  Groetjes Marieke (mama van Sofie, van het dansen 😉

  1. Linda Heijnen schreef op september 7, 2016 Beantwoorden

   Thanks voor je reactie Marieke! Leuk dat je zo enthousiast bent! groetjes Linda

 4. mathilde schreef op september 8, 2016 Beantwoorden

  Wat leuk en vooral informatief! Succes met deze website! Ik ga eens op mijn gemak rondkijken.

  1. Linda Heijnen schreef op september 8, 2016 Beantwoorden

   Dankjewel Mathilde! Kijk lekker op je gemak rond en mocht je vragen hebben, dan kun je me altijd mailen op info@goedenpuur.nl. Groetjes Linda

  2. Linda Heijnen schreef op september 8, 2016 Beantwoorden

   He Mathilde, zie nu pas dat jij het bent! Kijk namelijk net op je website Coffee and Kids, Wat een leuke site!

   1. mathilde schreef op september 26, 2016 Beantwoorden

    Hi Linda,

    Thanks! Lees je berichtje nu pas… jep, it’s me ;). Succes met je site! Liefs

 5. Netty Heijnen schreef op november 22, 2018 Beantwoorden

  Lieve Linda, ik vind de recepten heel lekker en ze zien er ook nog eens mooi uit.
  Het is helemaal waar… met minder suiker voel je je veel lekkerder en energieker .
  We zullen je gezonde recepten vaak maken.
  Liefs mama

Geef een reactie

Note: Goed en Puur behoudt zich het recht voor ongepaste teksten te verwijderen zonder kennisgeving of uitleg.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*