Hotspot Texel: strandpaviljoen Kaap Noord

hotspot texel kaap noord

Sinds wij vorig jaar in mei met ons gezin een week in Texel zijn geweest ben ik verliefd. Verliefd op het prachtige en relaxte eiland Texel. Ik kan het niet uitleggen, maar er hangt een hele fijne sfeer op het eiland. Ze noemen het weleens het Ibiza van het noorden en dat snap ik wel. Er zijn uiteraard geen grote clubs net zoals op Ibiza, maar het magische eilandgevoel dat ik op Texel krijg doet me toch wel denken aan het gevoel dat ik op Ibiza krijg.

De stranden zijn prachtig breed en je kunt heerlijk wandelen en fietsen in de mooie natuur. En er zijn natuurlijk hele mooie strandpaviljoens waar je kunt genieten van het strandgevoel, uitzicht op zee en lekker eten. Eén van deze paviljoens is me echt bijgebleven: Strandpaviljoen Kaap Noord.

uitzicht hotspot texel kaap noord
De sfeer is heel ontspannen, de bediening top en buiten op het terras heb je een prachtig uitzicht op zee én Vlieland. Niet alles wat op de menukaart staat valt onder de categorie ‘goed en puur eten’, maar er staat genoeg op de kaart om een gezonde keuze te maken. Zo had ik een pompoenpannenkoek toen wij er waren, maar er staan ook diverse salades en huisgemaakte soepen op de kaart. Duurzaam detail: de drankjes worden geserveerd met een rietje van #geenplastic 😊

hotspot texel strandpaviljoen kaap noord

En ik blijk niet de enige die fan is van Kaap Noord, want volgens Holidayguru is dit in 2020 het beste strandpaviljoen van de Waddeneilanden!


Wat is jouw favoriete strandpaviljoen dat volgens jou het predikaat ‘goed en puur’ verdient?

Strandpaviljoen Kaap Noord
Volharding 4
1795 LH De Cocksdorp
0222 – 316 340
www.strandpaviljoenkaapnoord.nl

Meer hotspot ontdekken? Kijk op de hotspotspagina.

Nog geen reacties, plaats als eerste een reactie!

Geef een reactie

Note: Goed en Puur behoudt zich het recht voor ongepaste teksten te verwijderen zonder kennisgeving of uitleg.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*