Hotspot Utrecht: SLA Hoog Catherijne

hotspot utrecht SLA

Weer een nieuwe healthy hotspot ontdekt: SLA in Hoog Catherijne Utrecht! Samen met mijn zus heb ik hier heerlijk en gezond geluncht! Zij woont in Noordwijk en ik in Eindhoven, dus dan is Utrecht de ideale locatie om samen een gezellig dagje te hebben😊 Nu houden we allebei van gezonde voeding, dus dan is lunchen in een gezellig en gezond tentje bijna vanzelfsprekend.

Zelf was ik nog nooit bij SLA geweest, mijn zus wel. En ik was aangenaam verrast! Een enorme hoeveelheid aan gezonde keuzes, waaronder salades, bowls, smoothies en juices. Ik kon er mijn hart ophalen en heb genoten van een heerlijke bowl boordevol gezonde voeding. SLA richt zich niet alleen op het aanbieden van gezonde voeding, maar gaat ook voor een gezonde en duurzame wereld. SLA is biologisch gecertificeerd en al hun ingrediënten zijn duurzaam, eerlijk ingekocht en komen zoveel mogelijk van Nederlandse bodem. Wel zo prettig! Niet alleen de voeding is fijn, maar ook het interieur. Je bevindt je in een hele prettige ambiance, waardoor het extra genieten is. Naast al dit moois heb ik natuurlijk vooral ook enorm genoten van de gezelligheid met mijn zus 💕. Want goede en pure contacten zijn ook gezonde voeding voor de geest😉

SLA Utrecht Hoog Catherijne

SLA heeft meerdere vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Rotterdam en Utrecht. Dus ben je een keer in één van deze steden, zoek dan zeker SLA op! Helaas zit SLA nog niet in Eindhoven… Wie weet ooit in de toekomst 🙏

SLA Hoog Catherijne
Catherijne Esplanade 45
3511 WK Utrecht
030-760 63 73
www.ilovesla.com

Meer hotspot ontdekken? Kijk op de hotspotspagina.

Nog geen reacties, plaats als eerste een reactie!

Geef een reactie

Note: Goed en Puur behoudt zich het recht voor ongepaste teksten te verwijderen zonder kennisgeving of uitleg.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*