The start of something new!

Vanaf vandaag maak ik deel uit van LEIN Vrouwenzorg in Son en Breugel. En wat word ik daar blij van! I feel like dancing 😄 Vanmorgen werd ik direct warm ontvangen, een mooie start!

Al een tijd coach ik online en dat blijf ik zeker doen, maar ik wilde daarnaast vanaf een fijne locatie coachen en cliënten ‘live’ kunnen ontvangen.

En bij LEIN heb ik die locatie gevonden!

Dit is een plek voor (medische) zorg en coaching gericht op vrouwen, opgericht door Marjolein Maas. Mijn werk richt zich op vitaal zelfleiderschap voor met name vrouwen, dus de start van deze samenwerking voelt heel passend 💚

Ik heb nu niet alleen een fijne werkplek, maar ben óók onderdeel van het LEIN team. Een team met een gezamenlijke missie: het verbeteren van vrouwenzorg in Nederland.

Bij LEIN wordt gekeken naar vrouwen als geheel, door de bril van Positieve Gezondheid. Dit sluit naadloos aan bij mijn gedachtengoed als Vitaloog®.

Daarnaast is LEIN oprichter van VitalWomen, dat zich richt op preventieve vitaliteitsprogramma’s voor vrouwen op de werkvloer. Omdat iedere vrouw uniek is worden de vitaliteitsprogramma’s op maat aangeboden. Dit betekent dat je, afhankelijk van jouw vraagstuk, terecht kunt bij de diverse zorgprofessionals en coaches van LEIN. Vanaf nu dus ook bij mij 😀

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Vrouwen die bij mij komen voelen zich vaak geleefd. Ze verlangen naar meer rust en willen dichter bij zichzelf komen en blijven. Ze willen het liefst hun leven inrichten op een manier die bij hen past en bijdraagt aan hun vitaliteit en (werk)geluk.

Vaak proberen ze alle ballen in de lucht te houden, hebben moeite met grenzen bewaken en denderen maar door, net als de rest van de wereld… Ze zijn vergeten dat goed voor jezelf zorgen belangrijk is óf ze geven er geen prioriteit aan en laten zich (af)leiden door de buiten wereld.

Ze willen het anders, maar weten niet hoe of hebben een stok achter de deur nodig.

Middels individuele coaching en workshops leer ik hen leiderschap nemen over hun vitaliteit en leven, op een manier die bij hen past. Integrale vitaliteits- en leefstijlcoaching én Human Design coaching spelen een belangrijke rol in mijn aanpak.

Mijn visie:

“Een vrouw die weet hoe ze regie kan nemen over haar leven en vitaliteit én goed voor zichzelf zorgt ervaart meer energie, (werk)geluk en innerlijke rust. Dat is niet alleen haar basis om te floreren als mens, maar het werkt ook positief door in haar omgeving én in haar rol als o.a. ondernemer, medewerker, moeder of partner.”

Wil je meer weten over de coachingsmogelijkheden, VitalWomen of wil je gewoon eens vrijblijvend sparren over jouw vraagstuk, neem dan gerust contact met me op. Mijn deur staat voor je open 💚

Nog geen reacties, plaats als eerste een reactie!

Geef een reactie

Note: Goed en Puur behoudt zich het recht voor ongepaste teksten te verwijderen zonder kennisgeving of uitleg.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*