Aardappels uit de oven

Aardappels uit de oven

Aardappels uit de oven, een makkelijke en heerlijke manier om je aardappels te bereiden. Onze kleine meid krijgt er geen genoeg van! Koemelkvrij en suikervrij.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Maak een dressing van olijfolie met paprikapoeder en peper.
  3. Was de schil van 4 grote vastkokende aardappels en snijd de aardappels in de lengte doormidden.
  4. Besmeer de aardappels zowel op de schil als aan de binnenkant met de dressing en leg in een ovenschaal.
  5. Leg wat takjes verse kruiden tussen de aardappels. Zelf heb ik oregano gebruikt, maar rozemarijn is ook heel lekker. Strooi eventueel nog wat zout erover en zet de schaal 40 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Enjoy!
Bereidingstijd (min.)
45
Ingredienten
5
Moeilijkheid
makkelijk
Aantal personen
4 personen
Menugang
4. hoofdgerecht
Recept van
Geplaatst
4 el
Olijfolie (extra vierge)
1 snufje
peper
1 tl
paprikapoeder
4 stuks
Aardappels (vastkokend)
4 takjes
oregano

Nog geen reacties, plaats als eerste een reactie!

Geef een reactie

Note: Goed en Puur behoudt zich het recht voor ongepaste teksten te verwijderen zonder kennisgeving of uitleg.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*