Aardappels uit de oven, een makkelijke en heerlijke manier om je aardappels te bereiden. Onze kleine meid krijgt er geen genoeg van! Koemelkvrij en suikervrij.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Maak een dressing van olijfolie met paprikapoeder en peper.
- Was de schil van 4 grote vastkokende aardappels en snijd de aardappels in de lengte doormidden.
- Besmeer de aardappels zowel op de schil als aan de binnenkant met de dressing en leg in een ovenschaal.
- Leg wat takjes verse kruiden tussen de aardappels. Zelf heb ik oregano gebruikt, maar rozemarijn is ook heel lekker. Strooi eventueel nog wat zout erover en zet de schaal 40 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Enjoy!
- Bereidingstijd (min.)
- 45
- Ingredienten
- 5
- Moeilijkheid
- makkelijk
- Aantal personen
- 4 personen
- Menugang
- 4. hoofdgerecht
- Recept van
- Geplaatst
- 31 augustus 2016
- 4 el
- Olijfolie (extra vierge)
- 1 snufje
- peper
- 1 tl
- paprikapoeder
- 4 stuks
- Aardappels (vastkokend)
- 4 takjes
- oregano
Nog geen reacties, plaats als eerste een reactie!