Banaan chocolade muffin

Banaan chocolade muffin

Banaan chocolade muffin. Lekker als toetje, maar ook een heerlijk tussendoortje:) Glutenvrij, koemelkvrij en suikervrij.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Meng 2 bananen, 1 ei, 175 gr dadels, 90 gr kokosolie, 150 ml warm water en een flinke scheut kokosmelk met de staafmixer.
  3. Voeg vervolgens 150 gr boekweit, 80 gr cacao, 15 druppels stevia, 1 el wijnsteenbakpoeder, beetje zout en een beetje vanillepoeder bij het mengsel en schep alles goed door elkaar.
  4. Vul 8 tot 10 muffinvormpjes met het mengsel en plaats ze 35 minuten in de voorverwarmde oven.
Bereidingstijd (min.)
50
Ingredienten
12
Moeilijkheid
moeilijk
Aantal personen
8 personen
Menugang
6. nagerecht
Recept van
Geplaatst
1 el
Wijnsteenbakpoeder
1 snufje
zout
1 tl
vanillepoeder
2 hele
Banaan
1 stuks
Ei
150 mililiter
Water (warm)
200 mililiter
Kokosmelk
15 druppels
stevia

Nog geen reacties, plaats als eerste een reactie!

Geef een reactie

Note: Goed en Puur behoudt zich het recht voor ongepaste teksten te verwijderen zonder kennisgeving of uitleg.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*