Banaan chocolade muffin. Lekker als toetje, maar ook een heerlijk tussendoortje:) Glutenvrij, koemelkvrij en suikervrij.
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Meng 2 bananen, 1 ei, 175 gr dadels, 90 gr kokosolie, 150 ml warm water en een flinke scheut kokosmelk met de staafmixer.
- Voeg vervolgens 150 gr boekweit, 80 gr cacao, 15 druppels stevia, 1 el wijnsteenbakpoeder, beetje zout en een beetje vanillepoeder bij het mengsel en schep alles goed door elkaar.
- Vul 8 tot 10 muffinvormpjes met het mengsel en plaats ze 35 minuten in de voorverwarmde oven.
- Bereidingstijd (min.)
- 50
- Ingredienten
- 12
- Moeilijkheid
- moeilijk
- Aantal personen
- 8 personen
- Menugang
- 6. nagerecht
- Recept van
- Geplaatst
- 15 augustus 2016
- 1 el
- Wijnsteenbakpoeder
- 1 snufje
- zout
- 1 tl
- vanillepoeder
- 2 hele
- Banaan
- 1 stuks
- Ei
- 150 mililiter
- Water (warm)
- 200 mililiter
- Kokosmelk
- 15 druppels
- stevia
Nog geen reacties, plaats als eerste een reactie!