Deze banaan havermout pannenkoek met rood fruit is heerlijk als ontbijt. En nog gezond ook!
Geïnspireerd door het boek ‘Eet als een expert‘ van ‘I’m a Foodie‘. Een aanrader als je door alle voedselhypes niet meer weet wat je moet eten. Zij beschrijven heel overzichtelijk wat gewoon gezond eten is, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.
Ik heb het recept wel een klein beetje aangepast. Ik heb 1 ei extra gebruikt om het deeg vloeibaarder te maken voor een grotere en dunnere pannenkoek. Ook heb ik de pannenkoek gebakken in ongezouten roomboter in plaats van olijfolie. Dat bakt net wat lekkerder:)
- Snijd de banaan in stukjes.
- Meng de banaan, havermout, eieren, lijnzaad en kaneel in een blender of met een staafmixer.
- Verhit een theelepel ongezouten roomboter in een middelgrote koekenpan en bak van het beslag 3 tot 4 flensjes.
- Serveer de pannenkoeken met rood fruit.
- Bereidingstijd (min.)
- 15
- Ingredienten
- 6
- Moeilijkheid
- makkelijk
- Aantal personen
- 1 personen
- Menugang
- 1. ontbijt
- Recept van
- Geplaatst
- 14 september 2019
Nog geen reacties, plaats als eerste een reactie!