Bloemkool venkelsoep

Bloemkool venkelsoep

Bloemkool venkelsoep. Heerlijke groetensoep als voorgerecht, maar ook lekker als lunch of als maaltijdsoep. Ideale manier om extra groenten binnen te krijgen. Glutenvrij, koemelkvrij, suikervrij.

  1. De bloemkool en venkel klein snijden en koken in bouillon.
  2. Een ui en één stengel bosui bakken in roomboter en toevoegen aan de soep zodra de bloemkool en venkel gaar zijn.
  3. De geraspte geitenkaas toevoegen en pureren. Garneren met bieslook.
Bereidingstijd (min.)
15
Ingredienten
8
Moeilijkheid
makkelijk
Aantal personen
4 personen
Menugang
3. voorgerecht
Recept van
Geplaatst
1 hele
Bloemkool
1 hele
venkelknol
1 hele
ui
1 stengel
Bosui
1 el
Roomboter
1 handvol
geitenkaas (geraspt)
1 el
Bieslook (vers)
1 liter
groentebouillon

Nog geen reacties, plaats als eerste een reactie!

Geef een reactie

Note: Goed en Puur behoudt zich het recht voor ongepaste teksten te verwijderen zonder kennisgeving of uitleg.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*