Bloemkool venkelsoep. Heerlijke groetensoep als voorgerecht, maar ook lekker als lunch of als maaltijdsoep. Ideale manier om extra groenten binnen te krijgen. Glutenvrij, koemelkvrij, suikervrij.
- De bloemkool en venkel klein snijden en koken in bouillon.
- Een ui en één stengel bosui bakken in roomboter en toevoegen aan de soep zodra de bloemkool en venkel gaar zijn.
- De geraspte geitenkaas toevoegen en pureren. Garneren met bieslook.
- Bereidingstijd (min.)
- 15
- Ingredienten
- 8
- Moeilijkheid
- makkelijk
- Aantal personen
- 4 personen
- Menugang
- 3. voorgerecht
- Recept van
- Geplaatst
- 19 augustus 2016
- 1 hele
- Bloemkool
- 1 hele
- venkelknol
- 1 hele
- ui
- 1 stengel
- Bosui
- 1 el
- Roomboter
- 1 handvol
- geitenkaas (geraspt)
- 1 el
- Bieslook (vers)
- 1 liter
- groentebouillon
Nog geen reacties, plaats als eerste een reactie!