Boekweitpannenkoek met humus, kalkoen en rucola

Boekweitpannenkoek met humus, kalkoen en rucola

Lekker als lunch: boekweitpannenkoek met humus, kalkoen en rucola. Uiteraard kun je de pannenkoekjes ook beleggen met iets anders of bijvoorbeeld bakken met appel en kaneel. De boekweitpannenkoeken zijn suikervrij en koemelkvrij.

  1. Pannenkoekenbeslag maken: meng het boekweitmeel, de rijstmelk en het ei in een beslagkom.
  2. Smelt een mespuntje roomboter (of kokosolie) en meng dit door het pannenkoekenbeslag. Dit voorkomt dat de pannenkoekjes aan de pan vast plakken.
  3. Bak vervolgens 1 voor 1 de pannenkoekjes en beleg met verse humus, kalkoenfilet en rucola.
Bereidingstijd (min.)
10
Ingredienten
4
Moeilijkheid
makkelijk
Aantal personen
6 personen
Menugang
2. lunch
Recept van
Geplaatst
100 gr
Boekweitmeel
300 mililiter
rijstmelk
1 stuks
Ei
1 snufje
Roomboter

Nog geen reacties, plaats als eerste een reactie!

Plaats een reactie

Note: Goed en Puur behoudt zich het recht voor ongepaste teksten te verwijderen zonder kennisgeving of uitleg.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*