Boekweitpannenkoek met hummus, kalkoen en rucola

Boekweitpannenkoek met hummus, kalkoen en rucola

Lekker als lunch: boekweitpannenkoek met humus, kalkoen en rucola. Uiteraard kun je de pannenkoekjes ook beleggen met iets anders of bijvoorbeeld bakken met appel en kaneel. De boekweitpannenkoeken zijn suikervrij en koemelkvrij.

  1. Pannenkoekenbeslag maken: meng het boekweitmeel, de rijstmelk, lijnzaad en het ei in een beslagkom. Voeg eventueel een beetje zout of kruiden naar smaak toe.
  2. Smelt een mespuntje roomboter (of kokosolie of ghee) en meng dit door het pannenkoekenbeslag. Dit voorkomt dat de pannenkoekjes aan de pan vast plakken.
  3. Bak vervolgens 1 voor 1 de pannenkoekjes en beleg met verse hummus, kalkoenfilet en rucola.
Bereidingstijd (min.)
10
Ingredienten
5
Moeilijkheid
makkelijk
Aantal personen
2 personen
Menugang
2. lunch
Recept van
Geplaatst
100 gr
Boekweitmeel
300 mililiter
rijstmelk
1 stuks
Ei
1 el
Lijnzaad
1 mespunt
Roomboter

Nog geen reacties, plaats als eerste een reactie!

Geef een antwoord

Note: Goed en Puur behoudt zich het recht voor ongepaste teksten te verwijderen zonder kennisgeving of uitleg.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*