Courgettesalade

Courgettesalade

Courgettesalade. Heerlijk als lunch, maar ook als bijgerecht of maaltijdsalade! Glutenvrij, koemelkvrij en suikervrij.

  1. Knijp een half teentje knoflook uit in olijfolie en besmeer de schijfjes courgette hiermee. Courgette lichtbruin bakken.
  2. Ondertussen rucola, feta, olijven en avocado samenvoegen in een schaal.
  3. Als laatste de schijfjes courgette toevoegen aan de salade. Nog wat olijfolie en peper er overheen en klaar!
Bereidingstijd (min.)
15
Ingredienten
8
Moeilijkheid
makkelijk
Aantal personen
2 personen
Menugang
2. lunch
Recept van
Geplaatst
1/2 teentje
knoflook
3 el
olijfolie
1 hele
courgette
75 gr
rucola
75 gr
Fetakaas
1 handvol
groene olijven
1 hele
avocado
1 snufje
peper

Nog geen reacties, plaats als eerste een reactie!

Plaats een reactie

Note: Reacties geven de mening van de schrijver van het bericht weer en niet per definitie de visie van Goed en Puur. Goed en Puur behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties zonder kennisgeving of uitleg te verwijderen.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*