
Courgettesalade. Heerlijk als lunch, maar ook als bijgerecht of maaltijdsalade! Glutenvrij, koemelkvrij en suikervrij.
- Knijp een half teentje knoflook uit in olijfolie en besmeer de schijfjes courgette hiermee. Courgette lichtbruin bakken.
- Ondertussen rucola, feta, olijven en avocado samenvoegen in een schaal.
- Als laatste de schijfjes courgette toevoegen aan de salade. Nog wat olijfolie en peper er overheen en klaar!
- Bereidingstijd (min.)
- 15
- Ingredienten
- 8
- Moeilijkheid
- makkelijk
- Aantal personen
- 2 personen
- Menugang
- 2. lunch
- Recept van
- Geplaatst
- 2 juli 2018
- 1/2 teentje
- knoflook
- 3 el
- Olijfolie (extra vierge)
- 1 hele
- courgette
- 75 gr
- rucola
- 75 gr
- Fetakaas
- 1 handvol
- Groene olijven
- 1 hele
- avocado
- 1 snufje
- peper
Nog geen reacties, plaats als eerste een reactie!