Courgettesalade

Courgettesalade

Courgettesalade. Heerlijk als lunch, maar ook als bijgerecht of maaltijdsalade! Glutenvrij, koemelkvrij en suikervrij.

  1. Knijp een half teentje knoflook uit in olijfolie en besmeer de schijfjes courgette hiermee. Courgette lichtbruin bakken.
  2. Ondertussen rucola, feta, olijven en avocado samenvoegen in een schaal.
  3. Als laatste de schijfjes courgette toevoegen aan de salade. Nog wat olijfolie en peper er overheen en klaar!
Bereidingstijd (min.)
15
Ingredienten
8
Moeilijkheid
makkelijk
Aantal personen
2 personen
Menugang
2. lunch
Recept van
Geplaatst
1/2 teentje
knoflook
3 el
Olijfolie (extra vierge)
1 hele
courgette
75 gr
rucola
75 gr
Fetakaas
1 handvol
Groene olijven
1 hele
avocado
1 snufje
peper

Nog geen reacties, plaats als eerste een reactie!

Geef een reactie

Note: Goed en Puur behoudt zich het recht voor ongepaste teksten te verwijderen zonder kennisgeving of uitleg.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*