Geroosterde zoete aardappel met hummus

Geroosterde zoete aardappel met hummus

๐Ÿ’š Easy healthy lunch ๐Ÿ’š

Een lekker alternatief voor de traditionele boterham: geroosterde zoete aardappel met pesto hummus, rucola en pijnboompitten.

Super simpel… snij de zoete aardappel in plakken en rooster ze. Dat kan natuurlijk in de oven, maar ik rooster ze gewoon in het grill/tosti ijzer ๐Ÿ˜€. En dan is het een kwestie van beleggen met wat je lekker vindt. Persoonlijk vind ik de combinatie met hummus erg lekker ๐Ÿ‘Œ

Een recept van homemade hummus vind je hier.

  1. Snij de zoete aardappel in plakken en rooster ze totdat ze wat zachter zijn. Dat kan natuurlijk in de oven, maar ik rooster ze gewoon zo'n 5-10 minuutjes in het grill/tosti ijzer ๐Ÿ˜€.
  2. Laat de zoete aardappels even afkoelen en besmeer ze met hummus.
  3. Strooi er nog een paar pijnboompitten en wat blaadjes rucola overheen en klaar!
Bereidingstijd (min.)
10
Ingredienten
4
Moeilijkheid
makkelijk
Aantal personen
1 personen
Menugang
2. lunch
Recept van
Geplaatst
2 stuks
zoete aardappel
1 el
Pijnboompitten
1 handvol
rucola
1 el
Hummus

Nog geen reacties, plaats als eerste een reactie!

Geef een antwoord

Note: Goed en Puur behoudt zich het recht voor ongepaste teksten te verwijderen zonder kennisgeving of uitleg.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*