Gevulde zoete puntpaprika, heerlijk op de bbq! Glutenvrij, koemelkvrij en suikervrij.
- Snijd de paprika doormidden en verwijder de zaadlijsten.
- Meng 75 gr schapenfeta met 1 el olijfolie en 1 tl Griekse kruiden.
- Vul de paprika's met het mengsel. 10 minuutjes op de bbq en klaar!
- Bereidingstijd (min.)
- 15
- Ingredienten
- 4
- Moeilijkheid
- makkelijk
- Aantal personen
- 2 personen
- Menugang
- 5. bijgerecht
- Recept van
- Geplaatst
- 29 augustus 2019
- 1 stuks
- Zoete puntpaprika
- 75 gr
- Fetakaas
- 1 el
- Olijfolie (extra vierge)
- 1 tl
- Griekse kruiden
Zéér lekker bijgerecht. Makkelijk en snel te maken. Smullen maar!!!
Gezien het twijfelachtige weer, hebben we niet de bbq gebruikt, maar de puntpaprika bereid in de grillpan.
Het is een goed alternatief. Zodoende kan men alle jaargetijden genieten van dit gerecht.
Goed idee! En fijn om te horen dat het gerecht in de smaak valt 😊