Gevulde zoete puntpaprika

Gevulde zoete puntpaprika

Gevulde zoete puntpaprika, heerlijk op de bbq! Glutenvrij, koemelkvrij en suikervrij.

  1. Snijd de paprika doormidden en verwijder de zaadlijsten.
  2. Meng 75 gr schapenfeta met 1 el olijfolie en 1 tl Griekse kruiden.
  3. Vul de paprika's met het mengsel. 10 minuutjes op de bbq en klaar!
Bereidingstijd (min.)
15
Ingredienten
4
Moeilijkheid
makkelijk
Aantal personen
2 personen
Menugang
5. bijgerecht
Recept van
Geplaatst
1 stuks
Zoete puntpaprika
75 gr
Fetakaas
1 el
Olijfolie (extra vierge)
1 tl
Griekse kruiden

2 reacties

  1. Sylvie Franssen schreef op augustus 18, 2020 Beantwoorden

    Zéér lekker bijgerecht. Makkelijk en snel te maken. Smullen maar!!!
    Gezien het twijfelachtige weer, hebben we niet de bbq gebruikt, maar de puntpaprika bereid in de grillpan.
    Het is een goed alternatief. Zodoende kan men alle jaargetijden genieten van dit gerecht.

    1. Linda Heijnen schreef op augustus 24, 2020 Beantwoorden

      Goed idee! En fijn om te horen dat het gerecht in de smaak valt 😊

Geef een reactie

Note: Goed en Puur behoudt zich het recht voor ongepaste teksten te verwijderen zonder kennisgeving of uitleg.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*