Deze heerlijke gezonde groene salade met kipdijfilet is makkelijk te maken en voedzaam! Lekker als lunch, maar ook als avondmaaltijd.
- Bak de kipdijfilet in wat olijfolie of roomboter.
- Snij de komkommer en avocado in stukjes.
- Doe de rucola samen met de komkommer, avocado, olijven en cashewnoten samen in een schaal.
- Snij de kipdijfilet in stukjes en verspreid over de salade. Sprenkel als laatste de olijfolie en peper eroverheen.
- Bereidingstijd (min.)
- 15
- Ingredienten
- 8
- Moeilijkheid
- makkelijk
- Aantal personen
- 1 personen
- Menugang
- 2. lunch
- Recept van
- Geplaatst
- 10 mei 2018
- 100 gr
- Kipdijfilet
- 50 gr
- rucola
- 1 halve
- Komkommer
- 1 halve
- avocado
- 1 handvol
- Groene olijven
- 1 handvol
- Cashewnoten (ongezouten)
- 1 el
- Olijfolie (extra vierge)
- 1 snufje
- Zwarte peper
Nog geen reacties, plaats als eerste een reactie!