Groene salade met kipdijfilet

Groene salade met kipdijfilet

Deze heerlijke gezonde groene salade met kipdijfilet is makkelijk te maken en voedzaam! Lekker als lunch, maar ook als avondmaaltijd.

  1. Bak de kipdijfilet in wat olijfolie of roomboter.
  2. Snij de komkommer en avocado in stukjes.
  3. Doe de rucola samen met de komkommer, avocado, olijven en cashewnoten samen in een schaal.
  4. Snij de kipdijfilet in stukjes en verspreid over de salade. Sprenkel als laatste de olijfolie en peper eroverheen.
Preparation time
15 mins
Cooking time
8 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
1 people
Meal course
2. lunch
Posted by
Posted on
100 gr
Kipdijfilet
50 gr
rucola
1 halve
Komkommer
1 halve
avocado
1 handvol
Groene olijven
1 handvol
Cashewnoten (ongezouten)
1 el
Olijfolie (extra vierge)
1 snufje
Zwarte peper

No comments yet, be the first to leave one!

Geef een reactie

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*