Groene salade met kipdijfilet

Groene salade met kipdijfilet

Deze heerlijke gezonde groene salade met kipdijfilet is makkelijk te maken en voedzaam! Lekker als lunch, maar ook als avondmaaltijd.

  1. Bak de kipdijfilet in wat olijfolie of roomboter.
  2. Snij de komkommer en avocado in stukjes.
  3. Doe de rucola samen met de komkommer, avocado, olijven en cashewnoten samen in een schaal.
  4. Snij de kipdijfilet in stukjes en verspreid over de salade. Sprenkel als laatste de olijfolie en peper eroverheen.
Bereidingstijd (min.)
15
Ingredienten
8
Moeilijkheid
makkelijk
Aantal personen
1 personen
Menugang
2. lunch
Recept van
Geplaatst
100 gr
Kipdijfilet
50 gr
rucola
1 halve
Komkommer
1 halve
avocado
1 handvol
Groene olijven
1 handvol
Cashewnoten (ongezouten)
1 el
Olijfolie (extra vierge)
1 snufje
Zwarte peper

Nog geen reacties, plaats als eerste een reactie!

Plaats een reactie

Note: Reacties geven de mening van de schrijver van het bericht weer en niet per definitie de visie van Goed en Puur. Goed en Puur behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties zonder kennisgeving of uitleg te verwijderen.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*