Havermoutkoekjes

Havermoutkoekjes

Deze havermoutkoekjes zijn een groot succes bij ons dochtertje. Leuk om samen te maken en ook nog eens een lekker en gezond tussendoortje, koemelkvrij en suikervrij*!

*suikervrij = vrij van geraffineerde suikers

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Meng 100 gr havermout, 1 tl kaneel, beetje zout, 65 gram krentjes en 1 el gesmolten kokosolie.
  3. Klop vervolgens 1 ei los met 3 el biologische honing, een beetje vanillepoeder en 2 el water.
  4. Voeg de mengsels samen tot 1 geheel en maak hiervan 8 koekjes op een bakplaat (ingevet of met bakpapier).
  5. Doe de koekjes 10 minuten in de oven en laat ze daarna goed afkoelen zodat ze knapperig kunnen worden. Als je ze te snel van de bakplaat haalt kunnen ze namelijk nog wat zacht zijn en breken. Enjoy!
Bereidingstijd (min.)
20
Ingredienten
9
Moeilijkheid
gemiddeld
Aantal personen
4 personen
Menugang
7. tussendoortje
Recept van
Geplaatst
100 gr
havermout
1 tl
kaneel
2 el
Water
65 gr
Krentjes
1 stuks
Ei
1 snufje
vanillepoeder
1 snufje
zout
1 el
Kokosolie
3 el
honing

Nog geen reacties, plaats als eerste een reactie!

Geef een reactie

Note: Goed en Puur behoudt zich het recht voor ongepaste teksten te verwijderen zonder kennisgeving of uitleg.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*