Deze havermoutkoekjes zijn een groot succes bij ons dochtertje. Leuk om samen te maken en ook nog eens een lekker en gezond tussendoortje, koemelkvrij en suikervrij*!
*suikervrij = vrij van geraffineerde suikers
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Meng 100 gr havermout, 1 tl kaneel, beetje zout, 65 gram krentjes en 1 el gesmolten kokosolie.
- Klop vervolgens 1 ei los met 3 el biologische honing, een beetje vanillepoeder en 2 el water.
- Voeg de mengsels samen tot 1 geheel en maak hiervan 8 koekjes op een bakplaat (ingevet of met bakpapier).
- Doe de koekjes 10 minuten in de oven en laat ze daarna goed afkoelen zodat ze knapperig kunnen worden. Als je ze te snel van de bakplaat haalt kunnen ze namelijk nog wat zacht zijn en breken. Enjoy!
- Bereidingstijd (min.)
- 20
- Ingredienten
- 9
- Moeilijkheid
- gemiddeld
- Aantal personen
- 4 personen
- Menugang
- 7. tussendoortje
- Recept van
- Geplaatst
- 21 augustus 2018
Nog geen reacties, plaats als eerste een reactie!