Komkommer met verse tonijnsalade

Komkommer met verse tonijnsalade

Komkommer met verse tonijnsalade. Easy healthy snacking! Glutenvrij, koemelkvrij en suikervrij.

 

  1. De augurk, kappertjes en groene olijven fijn maken in de hakmolen. Heb je geen hakmolen, kun je het met een mes ook gewoon in kleine stukjes snijden.
  2. De tonijn (tonijnstukken in water, uit blik) mengen met de geitenyoghurt en olijfolie. En vervolgens de fijngehakte augurken, kappertjes en olijven er door roeren. Eventueel peper toevoegen, naar smaak. En de verse tonijnsalade is klaar.
  3. De komkommer in schijfjes snijden en beleggen met de tonijnsalade.
Bereidingstijd (min.)
5
Ingredienten
6
Moeilijkheid
makkelijk
Aantal personen
2 personen
Menugang
7. tussendoortje
Recept van
Geplaatst
1 stuks
augurk
1 tl
Kappertjes
1 handvol
Groene olijven
2 el
Geitenyoghurt
145 gr
tonijn
1 snufje
peper
1 halve
Komkommer
1 el
Olijfolie (extra vierge)

2 reacties

  1. Ineke schreef op juli 19, 2019 Beantwoorden

    Tip: tonijn en olijfolie ook op de ingrediëntenlijst plaatsen? 😉

    1. Linda Heijnen schreef op juli 19, 2019 Beantwoorden

      Hoi Ineke,

      Bedankt voor de tip! Ik zie inderdaad dat deze ‘verdwenen’ zijn op de ingrediëntenlijst. Ik zal ze weer toevoegen.

      groetjes Linda

Geef een reactie

Note: Goed en Puur behoudt zich het recht voor ongepaste teksten te verwijderen zonder kennisgeving of uitleg.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*