Komkommer met verse tonijnsalade

Komkommer met verse tonijnsalade

Komkommer met verse tonijnsalade. Easy healthy snacking! Glutenvrij, koemelkvrij en suikervrij.

 

  1. De augurk, kappertjes en groene olijven fijn maken in de hakmolen. Heb je geen hakmolen, kun je het met een mes ook gewoon in kleine stukjes snijden.
  2. De tonijn mengen met de geitenyoghurt en olijfolie. En vervolgens de fijngehakte augurken, kappertjes en olijven er door roeren. Eventueel peper toevoegen, naar smaak. En de verse tonijnsalade is klaar.
  3. De komkommer in schijfjes snijden en beleggen met de tonijnsalade.
Bereidingstijd (min.)
5
Ingredienten
6
Moeilijkheid
makkelijk
Aantal personen
2 personen
Menugang
7. tussendoortje
Recept van
Geplaatst
1 stuks
augurk
1 tl
Kappertjes
1 handvol
Groene olijven
2 el
Geitenyoghurt
1 snufje
peper
1 halve
Komkommer

Nog geen reacties, plaats als eerste een reactie!

Plaats een reactie

Note: Goed en Puur behoudt zich het recht voor ongepaste teksten te verwijderen zonder kennisgeving of uitleg.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*