Komkommer met verse tonijnsalade. Easy healthy snacking! Glutenvrij, koemelkvrij en suikervrij.
- De augurk, kappertjes en groene olijven fijn maken in de hakmolen. Heb je geen hakmolen, kun je het met een mes ook gewoon in kleine stukjes snijden.
- De tonijn (tonijnstukken in water, uit blik) mengen met de geitenyoghurt en olijfolie. En vervolgens de fijngehakte augurken, kappertjes en olijven er door roeren. Eventueel peper toevoegen, naar smaak. En de verse tonijnsalade is klaar.
- De komkommer in schijfjes snijden en beleggen met de tonijnsalade.
- Bereidingstijd (min.)
- 5
- Ingredienten
- 6
- Moeilijkheid
- makkelijk
- Aantal personen
- 2 personen
- Menugang
- 7. tussendoortje
- Recept van
- Geplaatst
- 3 augustus 2016
- 1 stuks
- augurk
- 1 tl
- Kappertjes
- 1 handvol
- Groene olijven
- 2 el
- Geitenyoghurt
- 145 gr
- tonijn
- 1 snufje
- peper
- 1 halve
- Komkommer
- 1 el
- Olijfolie (extra vierge)
Tip: tonijn en olijfolie ook op de ingrediëntenlijst plaatsen? 😉
Hoi Ineke,
Bedankt voor de tip! Ik zie inderdaad dat deze ‘verdwenen’ zijn op de ingrediëntenlijst. Ik zal ze weer toevoegen.
groetjes Linda