
Ovenschotel van kip, zoete aardappel en spinazie. Lekker en gezond! Suikervrij en koemelkvrij.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Schil 2 grote zoete aardappels en maak er schijfjes van. Kook de geschilde schijfjes 10 minuten.
- Bak de kipfilethaasjes en de gesnipperde ui bijna gaar.
- Roerbak de babyspinazie met 2 teentjes knoflook.
- Leg alles in de ovenschaal en bestrooi met geitenkaas. Zet 10-15 minuten in de voorverwarmde oven en zet op het laatst nog even de grill aan.
- Bereidingstijd (min.)
- 30
- Ingredienten
- 6
- Moeilijkheid
- gemiddeld
- Aantal personen
- 4 personen
- Menugang
- 4. hoofdgerecht
- Recept van
- Geplaatst
- 20 augustus 2016
- 2 stuks
- zoete aardappel
- 400 gr
- kipfilethaasjes
- 1 stuks
- ui
- 300 gr
- Babyspinazie
- 2 teentje
- knoflook
- 150 gr
- geitenkaas (geraspt)
Heerlijk recept Linda!
Lekkere manier om spinazie eens anders toe te passen.. De zoete aardappelen zijn er erg smaakvol bij.
Wordt herhaald 🙂
Wat leuk om te horen!
We hebben heerlijk gegeten ! Een hele goede combinatie spinazie zoete aardappel en geitenkaas.
Dankjewel Annemiek! Altijd leuk om te horen dat een recept goed bevalt 😊