
Pittige zoete aardappel wortel soep, suikervrij, koemelkvrij en glutenvrij.
- 1 rode ui, teentje knoflook, 1 rode peper (zaadlijsten verwijderen) en 1 verse gember fruiten in kokosolie.
- 2 zoete aardappels en 400 gr wortels koken in 1,5 liter bouillon.
- Alles samenvoegen. Vervolgens 250 ml kokosmelk, beetje honing, kurkuma, zwarte peper en een beetje vers citroensap toevoegen.
- Alles pureren en garneren met wat koriander en een beetje kokosmelk.
- Bereidingstijd (min.)
- 20
- Ingredienten
- 14
- Moeilijkheid
- gemiddeld
- Aantal personen
- 4 personen
- Menugang
- 3. voorgerecht
- Recept van
- Geplaatst
- 25 augustus 2016
- 250 mililiter
- Kokosmelk
- 1 stuks
- Rode ui
- 1 teentje
- knoflook
- 1 stuks
- Gember
- 1 el
- Kokosolie
- 2 stuks
- zoete aardappel
- 1 1/2 liter
- groentebouillon
- 1 el
- honing
- 1 snufje
- peper
- 1 el
- Citroensap
- 1 handvol
- Koriander (vers)
- 1 stuks
- Rode peper
- 400 gr
- Wortel
- 1 tl
- Kurkuma
Nog geen reacties, plaats als eerste een reactie!