Salade van babyspinazie, geitenkaas, avocado en pijnboompitten

Salade van babyspinazie, geitenkaas, avocado en pijnboompitten

Een heerlijke salade van verse babyspinazie, avocado, geitenkaas en pijnboompitten. Met een stukje gebakken kalkoen- of kipfilet heerlijk als maaltijdsalade! Zowel voor lunch als avondeten. Suikervrij, koemelkvrij en koolhydraatarm.

  1. Was de babyspinazie (200 gr) en laat uitlekken.
  2. Bak de pijnboompitten kort in een droge koekenpan.
  3. Snij de avocado, geitenkaas en tomaten in stukken.
  4. Doe de babyspinazie, geitenkaas, tomaten, avocado, pijnboompitten en olijven bij elkaar in een schaal.
  5. Besprenkel de salade met de olijfolie, peper en een beetje honing.
  6. Serveer eventueel met een stukje gebakken kip of kalkoenfilet.
Bereidingstijd (min.)
10
Ingredienten
9
Moeilijkheid
makkelijk
Aantal personen
2 personen
Menugang
4. hoofdgerecht
Recept van
Geplaatst
1 zak
Babyspinazie
1 el
Pijnboompitten
1 rolletje
geitenkaas
1 hele
avocado
6 stuks
Roma tomaten
1 handvol
Groene olijven
1 el
Olijfolie (extra vierge)
1 snufje
peper
1 tl
honing

Nog geen reacties, plaats als eerste een reactie!

Geef een reactie

Note: Goed en Puur behoudt zich het recht voor ongepaste teksten te verwijderen zonder kennisgeving of uitleg.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*