Een heerlijke salade van verse babyspinazie, avocado, geitenkaas en pijnboompitten. Met een stukje gebakken kalkoen- of kipfilet heerlijk als maaltijdsalade! Zowel voor lunch als avondeten. Suikervrij, koemelkvrij en koolhydraatarm.
- Was de babyspinazie (200 gr) en laat uitlekken.
- Bak de pijnboompitten kort in een droge koekenpan.
- Snij de avocado, geitenkaas en tomaten in stukken.
- Doe de babyspinazie, geitenkaas, tomaten, avocado, pijnboompitten en olijven bij elkaar in een schaal.
- Besprenkel de salade met de olijfolie, peper en een beetje honing.
- Serveer eventueel met een stukje gebakken kip of kalkoenfilet.
- Bereidingstijd (min.)
- 10
- Ingredienten
- 9
- Moeilijkheid
- makkelijk
- Aantal personen
- 2 personen
- Menugang
- 4. hoofdgerecht
- Recept van
- Geplaatst
- 16 januari 2017
- 1 zak
- Babyspinazie
- 1 el
- Pijnboompitten
- 1 rolletje
- geitenkaas
- 1 hele
- avocado
- 6 stuks
- Roma tomaten
- 1 handvol
- Groene olijven
- 1 el
- Olijfolie (extra vierge)
- 1 snufje
- peper
- 1 tl
- honing
Nog geen reacties, plaats als eerste een reactie!