Speltpasta met verse groenten en basilicum

Speltpasta met verse groenten en basilicum

Een makkelijk en snel te maken voedzame speltpasta met verse groenten en basilicum.

Zonder het gehakt, ook heerlijk als vegetarische pasta!

  1. 300 gr rundergehakt, 1 ui, 1 rode paprika en 1 courgette roerbakken.
  2. 400 gr tomatenblokjes of verse tomaten toevoegen.
  3. 1 geperst teentje knoflook en wat gedroogde of verse italiaanse kruiden toevoegen.
  4. Even laten pruttelen en aan de gekookte volkoren speltpasta toevoegen.
  5. Garneren met verse basilicum.
Bereidingstijd (min.)
15
Ingredienten
9
Moeilijkheid
makkelijk
Aantal personen
4 personen
Menugang
4. hoofdgerecht
Recept van
Geplaatst
300 gr
Rundergehakt
1 stuks
ui
1 stuks
Rode paprika
1 teentje
knoflook
1 stuks
courgette
400 gr
Tomatenblokjes
1 el
Italiaanse kruiden (gedroogd)
1 handvol
basilicum (vers)
150 gr
Volkoren speltpasta

2 reacties

  1. Netty Heijnen schreef op oktober 16, 2020 Beantwoorden

    Heerlijk recept Linda
    Al een paar keer gemaakt.!

    1. Linda Peels schreef op oktober 17, 2020 Beantwoorden

      Wat fijn dat het recept zo goed bevalt!

Geef een reactie

Note: Goed en Puur behoudt zich het recht voor ongepaste teksten te verwijderen zonder kennisgeving of uitleg.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*