Een makkelijk en snel te maken voedzame speltpasta met verse groenten en basilicum.
Zonder het gehakt, ook heerlijk als vegetarische pasta!
- 300 gr rundergehakt, 1 ui, 1 rode paprika en 1 courgette roerbakken.
- 400 gr tomatenblokjes of verse tomaten toevoegen.
- 1 geperst teentje knoflook en wat gedroogde of verse italiaanse kruiden toevoegen.
- Even laten pruttelen en aan de gekookte volkoren speltpasta toevoegen.
- Garneren met verse basilicum.
- Bereidingstijd (min.)
- 15
- Ingredienten
- 9
- Moeilijkheid
- makkelijk
- Aantal personen
- 4 personen
- Menugang
- 4. hoofdgerecht
- Recept van
- Geplaatst
- 15 augustus 2016
- 300 gr
- Rundergehakt
- 1 stuks
- ui
- 1 stuks
- Rode paprika
- 1 teentje
- knoflook
- 1 stuks
- courgette
- 400 gr
- Tomatenblokjes
- 1 el
- Italiaanse kruiden (gedroogd)
- 1 handvol
- basilicum (vers)
- 150 gr
- Volkoren speltpasta
Heerlijk recept Linda
Al een paar keer gemaakt.!
Wat fijn dat het recept zo goed bevalt!