
Sperziebonen met pijnboompitten en geitenkaas. Lekker gemakkelijk groentegerecht en zowel warm als koud heerlijk! Suikervrij, glutenvrij en koemelkvrij.
- Kook de sperziebonen beetgaar.
- Bak kort de pijnboompitten in een droge koekenpan met anti-aanbaklaag en laat daarna even afkoelen.
- Spoel de sperziebonen even af, voeg de geroosterde pijnboompitten toe en verkruimel de geitenkaas erover heen.
- Bereidingstijd (min.)
- 10
- Ingredienten
- 3
- Moeilijkheid
- makkelijk
- Aantal personen
- 4 personen
- Menugang
- 5. bijgerecht
- Recept van
- Geplaatst
- 21 september 2016
- 800 gr
- Sperziebonen
- 4 el
- Pijnboompitten
- 1 rolletje
- geitenkaas
Nog geen reacties, plaats als eerste een reactie!