Sperziebonen met pijnboompitten en geitenkaas

Sperziebonen met pijnboompitten en geitenkaas

Sperziebonen met pijnboompitten en geitenkaas. Lekker gemakkelijk groentegerecht en zowel warm als koud heerlijk! Suikervrij, glutenvrij en koemelkvrij.

  1. Kook de sperziebonen beetgaar.
  2. Bak kort de pijnboompitten in een droge koekenpan met anti-aanbaklaag en laat daarna even afkoelen.
  3. Spoel de sperziebonen even af, voeg de geroosterde pijnboompitten toe en verkruimel de geitenkaas erover heen.
Bereidingstijd (min.)
10
Ingredienten
3
Moeilijkheid
makkelijk
Aantal personen
4 personen
Menugang
5. bijgerecht
Recept van
Geplaatst
800 gr
Sperziebonen
4 el
Pijnboompitten
1 rolletje
geitenkaas

Nog geen reacties, plaats als eerste een reactie!

Geef een antwoord

Note: Goed en Puur behoudt zich het recht voor ongepaste teksten te verwijderen zonder kennisgeving of uitleg.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*