Venkel courgettesoep met zoete aardappel. Ideaal om meer groenten binnen krijgen, ook voor kids! Glutenvrij, koemelkvrij, suikervrij.
- Een venkelknol en een zoete aardappel koken in ruim een liter bouillon.
- Een courgette, halve prei, ui en knoflook roerbakken en vervolgens toevoegen aan de bouillon.
- Verse basilicum en peterselie erbij en pureren met de staafmixer. Naar smaak zwarte peper en zout toevoegen.
- Bereidingstijd (min.)
- 15
- Ingredienten
- 11
- Moeilijkheid
- makkelijk
- Aantal personen
- 4 personen
- Menugang
- 3. voorgerecht
- Recept van
- Geplaatst
- 2 augustus 2016
- 1 hele
- venkelknol
- 1 hele
- zoete aardappel
- 1 handvol
- basilicum
- 1 hele
- courgette
- 1 stengel
- prei
- 1 hele
- ui
- 1 teentje
- knoflook
- 1 handvol
- peterselie
- 1 snufje
- peper
- 1 snufje
- zout
- 1 liter
- groentebouillon
Nog geen reacties, plaats als eerste een reactie!