Venkel courgettesoep met zoete aardappel

Venkel courgettesoep met zoete aardappel

Venkel courgettesoep met zoete aardappel. Ideaal om meer groenten binnen krijgen, ook voor kids! Glutenvrij, koemelkvrij, suikervrij.

  1. Een venkelknol en een zoete aardappel koken in ruim een liter bouillon.
  2. Een courgette, halve prei, ui en knoflook roerbakken en vervolgens toevoegen aan de bouillon.
  3. Verse basilicum en peterselie erbij en pureren met de staafmixer. Naar smaak zwarte peper en zout toevoegen.
Bereidingstijd (min.)
15
Ingredienten
11
Moeilijkheid
makkelijk
Aantal personen
4 personen
Menugang
3. voorgerecht
Recept van
Geplaatst
1 hele
venkelknol
1 hele
zoete aardappel
1 handvol
basilicum
1 hele
courgette
1 stengel
prei
1 hele
ui
1 teentje
knoflook
1 handvol
peterselie
1 snufje
peper
1 snufje
zout
1 liter
groentebouillon

Nog geen reacties, plaats als eerste een reactie!

Geef een reactie

Note: Goed en Puur behoudt zich het recht voor ongepaste teksten te verwijderen zonder kennisgeving of uitleg.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*