Witlof venkel soep met appel en geitenkaas

Witlof venkel soep met appel en geitenkaas

Witlof venkel soep met appel en geitenkaas, lekkere combi van bitter en zoet 😊. Suikervrij en koemelkvrij.

  1. Breng 1 liter groentebouillon aan de kook.
  2. Snij de witlof, venkel en appel in stukjes.
  3. Voeg de witlof, venkel en appel toe aan de groentebouillon en kook beetgaar.
  4. Voeg een half rolletje geitenkaas toe en pureer de soep tot een romig geheel.
  5. Voeg naar smaak wat peper en eventueel zout toe.
Bereidingstijd (min.)
15
Ingredienten
5
Moeilijkheid
makkelijk
Aantal personen
4 personen
Menugang
3. voorgerecht
Recept van
Geplaatst
2 stuks
Witlof
1 stuks
appel
1 rolletje
geitenkaas
1 liter
groentebouillon
1 stuks
venkelknol

Nog geen reacties, plaats als eerste een reactie!

Plaats een reactie

Note: Reacties geven de mening van de schrijver van het bericht weer en niet per definitie de visie van Goed en Puur. Goed en Puur behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties zonder kennisgeving of uitleg te verwijderen.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*