Witlof venkel soep met appel en geitenkaas

Witlof venkel soep met appel en geitenkaas

Witlof venkel soep met appel en geitenkaas, lekkere combi van bitter en zoet ?. Suikervrij en koemelkvrij.

  1. Breng 1 liter groentebouillon aan de kook.
  2. Snij de witlof, venkel en appel in stukjes.
  3. Voeg de witlof, venkel en appel toe aan de groentebouillon en kook beetgaar.
  4. Voeg een half rolletje geitenkaas toe en pureer de soep tot een romig geheel.
  5. Voeg naar smaak wat peper en eventueel zout toe.
Bereidingstijd (min.)
15
Ingredienten
5
Moeilijkheid
makkelijk
Aantal personen
4 personen
Menugang
3. voorgerecht
Recept van
Geplaatst
2 stuks
Witlof
1 stuks
appel
1 rolletje
geitenkaas
1 liter
groentebouillon
1 stuks
venkelknol

4 reacties

  1. Marck schreef op mei 1, 2020 Beantwoorden

    Lekker recept
    Ook zonder de geitenkaas prima soepje

    1. Linda Heijnen schreef op mei 1, 2020 Beantwoorden

      Goed om te horen Marck!

  2. Tim schreef op oktober 17, 2020 Beantwoorden

    Bedankt voor het recept. Nog wel een hele rode peper (inclusief zaden) toegevoegd voor de smaak.
    Erg lekker!

    1. Linda Heijnen schreef op oktober 17, 2020 Beantwoorden

      Goede tip Tim! Zeker als je van pittig houdt is dat een mooie toevoeging!

Geef een reactie

Note: Goed en Puur behoudt zich het recht voor ongepaste teksten te verwijderen zonder kennisgeving of uitleg.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*