Witlof venkel soep met appel en geitenkaas

Witlof venkel soep met appel en geitenkaas

Witlof venkel soep met appel en geitenkaas, lekkere combi van bitter en zoet 😊. Suikervrij en koemelkvrij.

  1. Breng 1 liter groentebouillon aan de kook.
  2. Snij de witlof, venkel en appel in stukjes.
  3. Voeg de witlof, venkel en appel toe aan de groentebouillon en kook beetgaar.
  4. Voeg een half rolletje geitenkaas toe en pureer de soep tot een romig geheel.
  5. Voeg naar smaak wat peper en eventueel zout toe.
Preparation time
15 mins
Cooking time
5 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
4 people
Meal course
3. voorgerecht
Posted by
Posted on
2 stuks
Witlof
1 stuks
appel
1 rolletje
geitenkaas
1 liter
groentebouillon
1 stuks
venkelknol

No comments yet, be the first to leave one!

Geef een reactie

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*