Witlof-venkelsoep met gember

Witlof-venkelsoep met gember

Witlof-venkelsoep met gember, lekker als voorgerecht, maar ook als lunch! Suikervrij, glutenvrij en koemelkvrij.

  1. 2 stronken witlof en 1 venkelknol koken in 1 liter bouillon.
  2. Een stukje verse gember toevoegen en een handje geraspte geitenkaas.
  3. Pureren en klaar is je soep!
Bereidingstijd (min.)
10
Ingredienten
5
Moeilijkheid
makkelijk
Aantal personen
4 personen
Menugang
3. voorgerecht
Recept van
Geplaatst
1 stuks
Gember
2 stuks
Witlof
1 hele
venkelknol
1 liter
groentebouillon
1 handvol
geitenkaas (geraspt)

Nog geen reacties, plaats als eerste een reactie!

Geef een reactie

Note: Goed en Puur behoudt zich het recht voor ongepaste teksten te verwijderen zonder kennisgeving of uitleg.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*